Kansanedustaja ihmetteli miksi työttömät eivät hae työtä

Tyypillinen kovatempoinen päivä toimituksessa.

Tässä avoinna oleva tehtävä isossa lehdessä. Ja tottahan se on, tavallisen tahvon hommia. Voidaan helposti siirtää robotin tehtäväksi. Dickille aivan arkipäivää.

”Toimittajana löydät uutisen ja ilmiön ja kerrot niistä rohkeasti ensimmäisenä. Näet yksittäisten faktojen takana megatrendit ja tiedät, miten ne muuttavat asiakkaamme arkea. Sinulla on syvällistä asiantuntemusta vähintään yhdeltä alueelta, joka ei ole media. Sinulla on laajat ja erikoiset verkostot, joista löydät uusia aiheita ennen muita. Journalismi on sinulle paljon muuta kuin pelkkää tekstiä: kokemusten käsikirjoittamista. Mietit, miten sisältöjäsi voi markkinoida ja miten sisältösi markkinoi. Esiinnyt luontevasti kameran edessä ja kaikissa sosiaalisen median kanavissa. Kaikki juttusi ovat sellaisia, että lukijan on helppo sijoittaa niihin itsensä. Olet tarkka ja faktat ovat sinulle pyhiä. Sinulle on luontevaa selvittää monimutkainen ilmiö perinpohjaisesti mutta nopeasti. Toimiminen deskissämme antaa toimittajalle hyvät valmiudet jatkaa digitaalisen median päällikkötehtäviin.
– – – – –
Koulutuksesi tai kokemuksesi ei tarvitse välttämättä liittyä journalismiin, vaan sinulla voi kernaasti olla esimerkiksi tekninen, kaupallinen tai aivan muu tausta.
Sinulla on useita seuraavista taidoista ja mielenkiinnon kohteista sekä näyttöä niiden menestyksekkäästä harjoittamisesta. Jos ruksaat kaikki, palkkaamme sinut välittömästi:
tekniikka, ict, tiede,talous, yritykset,politiikka, yhteiskunta,urbaanit ympäristöt,ratkaisukeskeisyys, nopea, työskentely verkkodeskissä, videojournalismi, journalismi markkinointina, Excel-funktiot, community management, growth hacking, analytiikka, design ja käytettävyys, suunnitteleva editointi,konseptointi,käsikirjoittaminen,suomen kieli