Finnishartshop – sisustustaiteen verkkokauppa

Akustiikkatuotteita sisustustauluja

Finnishartshop valmistaa ja myy akustiikkatuotteita sekä sisustustauluja. Valikoimassa muun muassa akustiikkapaneelit ja akustoivat cavastaulut, tilanjakajia ja akustiikkaverhoja.

Canvastaulut voidaan tehdä haluamastasi omasta tai itse otetusta kuvasta. tai galleriasta valmiina.

Finnish Art Shop
Juoksijantie 3
21110 Naantali
info@finnishartshop.fi
Katso lisää sivuilta

Muumiaiheisia tauluja esittelemässä Sebastian Isdokangas.

Muumiaiheisia tauluja esittelemässä Sebastian Isokangas.

Naantalissa toimiva verkkokauppa Finnishartshop on erikoistunut valokuvista tehtäviin sisustustauluihin kuten canvas-, alumiini ja galleriatauluihin.

– Tämän hetken hittituote on omien kuvien käyttö. Nykyään kännykkäkamerat ja pokkarit ovat hyviä. Esimerkiksi eräs asiakas oli napannut moottorikelkan päältä Lapissa vauhdissa kännykkäkuvan, josta teetti 1,5 neliön canvastaulun omasta kuvasta, josta tuli loistava. Pääperiaate on 1 mega neliömetriä kohden, kuvailee Sebastian Isokangas.

Yrityksen käyttämät valokuvat ovat ammattilaiskuvaajien ottamia. Kokoelmissa on yli 2000 kuvaa ja erilaisia tauluvariaatioita on kymmeniä joka kuvasta. Tilauksesta saa mitä vain kokoja. Isommat kokonaisuudet vaativat enemmän kokoa ja tarkkuutta.

– Teimme ja asensimme juuri erääseen yksityiskotiin 6x 2,5 metrisen merimaisema- akustiikka-canvastaulun neljästä eri elementissä, siitä tuli upea kokonaisuus ja asiakas kehui akustiikkataulun ääntä huikeasti vaimetavaa ominaisuutta. Akustiikkataulut sopivat hyvin myös kerrostaloihin tai julkisiin tiloihin. Kaikista kuvistamme voi tehdä yhtä hyvin paperiarkin kuin seinän kokoisen teoksen.

Seinätapetit ja verhot ovat tulossa verkkokauppaan ja niitä saa tilattua erilaisilla ripustustavoilla. Toinen tuote on jättiseinäjuliste, joka korvaa tapetin. Juliste voi olla kooltaan vaikka 5×3 metrinen
Kuvat ja painatukset tehdään Naantalissa, mutta esimerkiksi kiilakehykset tulevat tavarantoimittajalta.

– Laatu ja kotimaisuus on meille tärkeä ja käytämme pitkälti kotimaisia alihankkijoita.Taulujen kehyksissä käytämme suomalaisten puuseppien tekemiä kiilakehyksiä. Suomessa on vain pari puuseppää, jotka näitä tekevät.

Canvas-taulujen pohjat ovat taidecanvasta ja ne toimitetaan ripustusvalmiina ilman toimituskuluja.

Finnish Art Shop tekee myös julkisten tilojen sisustuksia esimerkiksi useita hotelleja on sisustettu heidän tuotteillaan. Julkisisissa tiloissa käytetään yleensä canvastaulua tai suorapainettua alumiinitaulua, joka voidaan päällystää akryylilla.

Myös taidemuseoiden kanssa on tehty yhteistyötä ja Finnish Art Shop on toteuttanut kokonaisia taidenäyttelyitä.

– Yksittäisiä taiteilijoita on asiakkaana useampia ja heille teemme paljon taidevedotuksia, eli teos valokuvataan ja siitä teetetään muutama kopio.

Valokuvanäyttelyitä yritys on myös toteuttanut.

– Jokaiseen tarkoitukseen on oma spesiaali-tuotteensa, vinkkaa Isokangas.

Verkkokauppa kasvussa

Yrityksessä työskentelee talviaikana pari henkilöä ja sesonkina useampia. Omat myymälät Naantalissa ja Kustavissa sekä Tukholmassa ovat tärkeä osuus markkinoinnissa, mutta Isokankaan mukaan verkkokauppa on kasvussa. Jälleenmyyjiä sisustustauluille on myös haussa.

– Messuistakin on hyviä kokemuksia. Suomessa on fakta, että isot erikoismessut tai tapahtumat, kuten Habitare ja Asuntomessut toimivat.


Viime keväänä mukaan ovat tulleet muumituotteet, kun yritys sai muumilisenssin. Muumi hahmot seikkailevatkin Finnish Art Shopin sisustustauluissa. Naantalin myymälässä varsinkin lapsiperheet, Japanilaiset ja yleensä aasialaiset ostivat kesällä niitä paljon.

– Japanilaiset ovat hulluina muumeihin. Viime kesänä Muumimaailmassa meni moni avioliittoonkin. Tokioon avataan oma muumimaailmansa, mutta varmasti Naantali pysyy pyhiinvaelluspaikkana, uskoo Isokangas.