Mediapro Messuille uudet omistajat

Messujen järjestämiseen eripuolilla Suomea erikoistunut Mediapro Messut on tehnyt omistajanvaihdoksen. Menestyvän vaasalaisyrityksen koko osakekanta on myyty. Myyjinä on pitkälinjan ammattilainen Charles Svanbäck perheineen ja ostajana puolestaan Mediakallio Oy Espoosta.

Mediapro on keskittynyt tarjoamaan laadukkaita ja tuloksellisia messutapahtumia merkittävissä kasvukeskuksissa eri puolilla Suomea. Yrityksen vastuulla on messuprojektien kokonaisvaltainen myynti, markkinointi ja toteutus.

Ammattitaitoinen yhteistyökumppaneiden verkosto on taannut jo vuosia laadukkaat ja tulokselliset messutapahtumat mm. Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä ja Oulussa. Messuteemoina on erityisesti korostunut kädentaito ja hyvinvointi.

Pasi Kallio Mediakallio Oy:stä katsoo, että Mediapro Messujen toimintaa on kehitetty vuosien aikana oikeaan suuntaan yhdessä näytteilleasettajien kanssa ja uudet vetäjät jatkavatkin messutoimintaa vahvoilla olemassa olevilla konsepteilla. Tapahtumille luotu korkea taso tullaan säilyttämään

Charles Svanbäck puolestaan uskoo, että jo vuonna 1993 perustetulla messuyrityksellä on uusissa osaavissa käsissä edessään työtäyteinen, mutta valoisa tulevaisuus. Messujen vahvuutena on ollut kautta aikojen suora vuorovaikutus tuotteita tai palveluja tarjoavan yrityksen ja niitä tarvitsevien asiakkaiden välillä.

Lisätietoja:

Pasi Kallio, Mediapro Messut Oy, 0500-660948, info@mediapromessut.fi
Charles Svanbäck, 045-6179230